Medarbejderforplejning

Medarbejderforplejning

Medarbejderforplejningen har ofte stor betydning for om de – ofte frivillige – gode medarbejdere har lyst til at komme igen næste år. Vi fordrer så at sige deres engagement, og er en stor del af den påskønnelse de får for deres hårde arbejde.

Med andre ord: Vi står med et stort ansvar for festivallens succes, når vi skaber medarbejderforplejningen.

De ved vi. Det er derfor vores medarbejderforplejning er af en kvalitet der ikke får os til at ryste på hænderne. 

Fødevarestyrelsen? Michelinanmelderne? De skal være så hjerteligt velkomne!

I skal også være hjerteligt velkomne til at kontakte os idag, for mere information om hvordan vi kan forkæle jeres backstage medarbejdere med højeste kvalitet, mindste madspild, lokale råvarer og fokus på sundhed.

Da vi kommer med eget udstyr, i form af komfurer, opvaskemaskiner, etc. behøver I ikke at bekymre jer om at leje udstyr – som ofte er af tvivlsom kvalitet og stand.

Vi vil meget gerne samarbejde med de leverandører I foretrækker, men gør alternativt en dyd ud af at finde gode lokale leverandører.

Vi kan bidrage til de eksisterende backstagefaciliteter med en køkken- og restaurantscontainer, med en meget attraktiv tagterrasse.

Vi har styr på økologi, allergener og særlige præferencer. Hverken kosher eller glutenfri er en udfordring.

Vegetarer og veganere vil opleve at de ikke får “erstatningsmad”, men at der er kræset for dem.

Omkostningsbevidsthed og kampen mod madspild er endnu et af vores specialer.

Vi har været på mange festivaler, og ved hvor vigtigt det er at skabe en god stemning. Derfor leverer vi kun den bedste kvalitet, med det højeste humør.

Ring 71 99 19 16